خدمات طراحی وب سایت
طراحی وب سایت


اینکه بتوانید از میان صدها شرکتی که خدمات طراحی وب سایت های اینترنتی ارائه می دهند، یک شرکت متخصص و حرفه ای انتخاب کنید، اولین دغدغه شما قبل از راه اندازی وب سایت است. اما انتخاب درست کار سختی نیست، وقتی معیارهای مناسبی را برای انتخاب به کار بگیرید. با ارزیابی شرکت های مختلف بر اساس این معیارها می توانید بهترین شرکت را انتخاب کنید و کار طراحی وب سایت خود را به آن بسپارید.

1. استفاده از تکنولوژی های به روز: ابزارهای طراحی وب سایت روزانه همگام با تغییر نیازمندی کابران و شاید در برخی موارد جلوتر از آن در حال تحولند. بنابراین اینکه شرکتها بتوانند تکنولوژی های مورد استفاده خود را روزانه گسترش دهند در تطبیق آنچه ارائه می دهند با نیاز روز کاربران نقش مهمی دارد.

2. اهمیت به خدمات پشتیبانی: در دنیای نرم افزار خدمات پشتیبانی اهمیت فوق العاده ای دارد. اما شاخه نرم افزارهای تحت وب و وب سایت های اینترنتی به دلیل ماهیت همگانی که دارند لازم است ضمن در دسترس بودن همیشگی ، بدون اشکال و کاملا به روز باشند.  بنابراین شرکتی که کار طراحی وب سایت انجام می دهد بیش از هر چیز باید در زمینه خدمات پشتیبانی متعهد باشد.

3. امنیت اطلاعات: وقتی پای اطلاعات آنلاین به میان باشد امنیت اولین دغدغه همه افراد درگیر خواهد بود. تجربه و تخصص حرفه ای در زمینه امنیت وب سایت و تعهد در زمینه حفظ و نگهداری از اطلاعات شرکتها از معیارهای انتخاب پیمانکار مناسب برای طراحی وب سایت است.

4. فرآیند تحویل پروژه استاندارد و حرفه ای: اینکه نمایندگان شرکت کارفرما بتوانند مطابق نظر و سلیقه خود روند طراحی وب سایت را دنبال کنند و در حین آن از نظرات کارشناسان حرفه ای نیز بهره بگیرند ، در نهایت باعث ارتقای کیفی و کسب رضایت مشتریان خواهد شد.

چهار شنبه 20 مهر 1390برچسب:cms-جوملا-طراحی وب سایت-سایت-, :: 15:3 ::  نويسنده : نگین

نرم افزار کد باز ( Open Source ) بوده و سورس آن در انحصار شرکت خاصی نیست.


جوملا صرفاً یک نرم افزار مدیریت محتوا نیست بلکه در حقیقت زیرساختی است برای پیاده سازی انواع راهکارها و نرم افزارهای تحت وب ( Web Application Management Framework ) و با بطور خلاصه WAMF


نصب و راه اندازی آن آسان است و پیشنیاز تکنولوژیک و یا نرم افزاری خاصی ندارد. ( Windows/Linux )


توسط گروه زیادی از جامعه کاربران جوملا پشتیبانی ، تست و رفع ایراد می شود.


بیش از 4699 ماژول و افزونه موجود


در تالارهای گفتگوی جوملا بیش از 2 میلیون پست در موضوعات مختلف موجود است.


تالارهای گفتگوی جوملا بیش از 350 هزار عضو دارند.


بطور مداوم هسته اصلی آن بروز می شود.


برای انطباق انواع قالب طراحی برروی آن ، بسیار انعطاف پذیر می باشد.


منطبق با استانداردهای موتورهای جستجو است . ( Search engine Friendly )


براحتی می توان ماژولها ، کامپوننتهای مورد نیاز را برای آن پیاده سازی کرد.


قابلیت سفارشی سازی آن بسیار بالاست. ( Customization )


با استفاده از مدیریت سطوح دسترسی ، مدیریت کاربران و مدیریت گردش کار می توان مدلهای مختلف کاری ، بروزرسانی سایت و انتشار محتوا را برروی آن پیاده کرد.


قابلیت اتصال به سایر نرم افزارها و بانکهای اطلاعاتی


انواع فرم ساز و گزارش ساز قوی موجود


راحتی کار با پانل مدیریتی و مدیریت قوی محتوا ( پشتیبانی از انواع زبانها ، انواع Editor ها و ...)


قابل استفاده برای انواع وب سایت و نرم افزار تحت وب برای منظورهای مختلف


در دسترس بودن متخصصین ایرانی و خارجی زیاد برای پشتیبانیهای آتی


براحتی امکان اتصال به سایر نرم افزارها در نقش یک پرتال را دارد.


طی مذاکرات انجام شده با شرکت اقتصاد پویا، مشتریان و اعضای شبکه آرون، در سمینار «تحقیقات بازاریابی» با سخنرانی دکتر کامران صحت، از 50 درصد تخفیف برخوردار می شوند.

سمینار در تاریخ 12 مهر ماه، ساعت 15 الی 20 و  در محل هتل آسمان برگزار می شود.

هزینه شرکت در این سمینار 100 هزار تومان می باشد که افراد معرفی شده از طرف شرکت داده پردازی آرون می توانند با پرداخت تنها 50 هزار تومان در این سمینار شرکت کنند.

برای استفاده از تخفیف این سمینار با ایمیل زیر تماس بگیرید و کد تخفیف دریافت کنید.

info-at-aronco.net

برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با شماره تلفن های زیر تماس بگیرید
 0311-2665111
2654690-91
همراه 09132048442
دفتر مرکزی اصفهان خیابان هشت بهشت غربی چهارراه گلزار ساختمان آفاق طبقه چهارم
 




در واقع طراح اولیه سایت یكبارسیستم CMS را طراحی میكند و تعدادی قالب آماده برای صفحات طراحی كرده و آن را روی سایت شما نصب میكند. و حال شما براحتی میتوانید صفحات دیگری را به آن كم یا اضافه یا ویرایش كنید.

این سیستم ها كه امروزه در وب بنام CMS شناخته میشوند، مخفف Content Management System میباشند كه یك برنامه نرم افزاری روی سرور هستند و به مدیر سایت اجازه میدهند تا محتوای سایت را تغییر دهد بدون نیاز به طراحی دوباره سایت.

در واقع طراح اولیه سایت یكبار سیستم CMS را طراحی میكند و تعدادی قالب آماده برای صفحات طراحی كرده و آن را روی سایت شما نصب میكند .و حال شما براحتی میتوانید صفحات دیگری را به آن كم یا اضافه یا ویرایش كنید.

▪ چرا شما یك CMS لازم دارید؟

اگر سایت شما هر چند وقت یكبار (مثلا هر دو هفته) به روز میشود میتوانید بجای اینكه هر بار به یك شركت طراحی وب مراجعه كنید ، خودتان با نصب یكی از این برنامه های مدیریت محتوا ، تغییراتتان را روی سایت اعمال كنید .

اگر شما سایت خود را اصلا بروز نمیكنید ، باید كم كم به فكر بیافتید ، چون بیننده های شما وقتی همیشه با یك صفحه همیشگی روبرو شوند كم كم شما را فراموش میكنند ، چون چیز جدیدی برای عرضه ندارید .

▪ یكCMS چه امكاناتی دارد ؟

طیف وسیعی از امكانات . اكثر CMS ها در ورژن های مختلف و با قابلیت های مختلف به بازار عرضه میشوند . البته قابلیت بروز كردن اطلاعات در همه مشترك است اما قابلیت های ویژه دیگری دارند كه با قیمت های مختلف بشما پیشنهاد میدهند . از جمله:

۱- مدیریت اطلاعات فرستاده شده توسط كاربران و تایید اطلاعات

۲- چند زبانه بودن

۳- ایجاد نقشه سایت داینامیك

۴- امكان ایجاد تجارت الكترونیك یا فروشگاه مجازی

۵- ایجاد فرم برای دریافت اطلاعات كاربران

۶- بهینه سازی تصاویر آپلود شده

۷- ایجاد و بروز كردن متا تگ ها

۸- امكان جستجو در مطالب سایت

۹- امنیت بیشتر

۱۰- گزارش آمار بازدید از صفحات

۱۱- و ....

CMS های اطلاعاتی:

این سیستم ها معمولا كار طراحی صفحات سایت را انجام نمیدهند . بلكه كارشان مدیریت اطلاعات یك سایت است . امكاناتی كه این سیستم ها دارند تقریبا بشرح زیر است :

۱- امكان فرستادن اطلاعات به سایت توسط چند كاربر

۲- آرشیو بندی اتوماتیك اطلاعات بر اساس تاریخ و موضوع

۳- ایجاد امكان جستجو در اطلاعات قبلی

۴- ایجاد لینك دائم برای هر مطلب و متا تگ برای آن

۵- و امكانات جانبی دیگر مثلا ایجاد یك صفحه بعنوان لینكستان و ...

شنبه 9 مهر 1390برچسب:جوملا,طراحی سایت,سایت,نرم افزار,دانلود,رایگان,, :: 10:25 ::  نويسنده : نگین
 
 

  درباره نرم افزار Joomla CMS
جوملا چیست؟ کاربردهایj oomla ؟ کارنامه نرم افزار مدیریت محتوای جوملا ؟ جوملا برای چه کسانی؟
نرم افزار های مدیریت محتوای (Content Management System) یا همان CMS ها، امروزه در میان کاربران اینترنت شناخته شده اند. در این میان CMS های Open source یا متن باز به دلیل رایگان بودن و کاربری آسان کمتر نیاز به معرفی دارند. در واقع کاربران می توانند با دانلود و نصب این نرم افزارها وب سایت مورد نظر خود را طراحی کنند. در میان صدها CMS موجود که همگی سعی دارند بروز باشند و خدمات و امکانات خود را مرتبا گسترس دهند، می توان مطمئن بود که CMS های متن باز به سرعت مطابق با نیازهای روز کاربران سراسر دنیا ارتقا می یابند و با جدیدترین تکنولوژی ها به زیبایی امکانات خود را عرضه می کنند.

 

جوملا یکی از محبوبترین CMS های OPEN SOURCE در دنیاست. جوملا به شما امکان می دهد تا یک وب سایت اینترنتی بسازید و یا یک نرم افزار کاربردی تحت وب بسیار قوی پیاده سازی کنید. امکانات گسترده، همراه با قابلیتهای منحصربفرد، جایگاه ویژه ای در میان کاربران عادی و نیز متخصصان طراحی وب سایت برای joomla ایجاد کرده است.

 

joomla در داده پردازی آرون

کاربردهای جوملا
امکانات زیاد جوملا، کاربردهای آن را در دنیای وب سایت های اینترنتی گسترش داده است. انواع وب سایت های تجاری کوچک، وب سایت های سازمانی بزرگ، کسب و کار آنلاین و تجارت الکترونیک، پرتال های خدمات الکترونیک، وب سایت های سازمان های دولتی، سایت های مذهبی، وب سایت های آموزشی و پرتال های آموزش الکترونیک، وب سایتهای خبری و حتی وب سایت های شخصی کوچک ، بوسیله جوملا پیاده سازی شده اند.
کارنامه نرم افزار مدیریت محتوای جوملا ؟
بیش از 200 هزار نفر در انجمن های جوملا در ساسر دنیا عضو هستند، در ایران نیز یکی از انجمن ها 10 هزار عضو را اعلام کرده است. وب سایت های بزرگ و مهمی در سراسر دنیا با جوملا پیاده سازی شده اند.


جوملا برای چه کسانی؟
جوملا به دلیل قابلیت های ویژه ای که از لحاظ امکانات برنامه نویسی دارا می باشد، نه تنها کاربران عادی که متخصصان و برنامه نویسان وب را نیز به خود جلب کرده است. برنامه نویسان حرفه ای به جز مجموعه عظیمی از افزونه های طراحی شده توسط دیگر برنامه نویسان، امکان تولید بسته های جدید را بر اساس بستر جوملا دارا می باشند . این موضوع جوملا را به عنوان گزینه مناسبی برای پیاده سازی انواع پروژه ها و نرم افزارهای کاربردی مطرح ساخته است.

منتظر نظرات شما هستم.

یک شنبه 3 مهر 1390برچسب:, :: 12:40 ::  نويسنده : نگین

- چرا از CMSها استفاده می کنیم؟
سیستم‌های مدیریت محتوا یا CMS ها ابزارهایی هستند که مدیریت سایت شما را بسیار ساده‌تر می‌کنند، شما بدون نیاز به دانش کامپیوتر می‌توانید صاحب سایتی شوید که به سادگی اخبار یا مقالات خود را در آن منتشر کنید، کاربران می‌توانند در آن عضو شوند، رای‌گیری در آن برگزار کنید، فروشگاه الکترونیکی داشته باشد، کابران با یکدیگر به بحث و گفتگو بپردازند، تصاویر خود را به صورت گالری‌های تصاویر به اشتراک بگذارید و بسیاری فعالیت‌های دیگر که بسته به نرم‌افزار CMS شما می‌تواند متفاوت باشد.
سادگی در ارسال و تغییر محتوا، مهم‌ترین دلیل برای استفاده ازCM S هاست. بگذارید حالتی را بررسی کنیم که می‌خواهید صاحب یک وب‌سایت باشید و نمی‌خواهید از CMS ها استفاده کنید؛ در این صورت باید دست کم با زبان HTML یا XHTML و نیز CSS و FTP آشنایی کامل داشته باشید، این البته زمانیست که می‌خواهید یک وب سایت یک طرفه یا یک صفحه‌ی شخصی داشته باشید، اگر بخواهید یک وب سایت دوطرفه داشته باشید که کاربران نیز مشارکتی داشته باشند (مثلا نظر دادن، شرکت در انتخابات و ...) در این صورت این دایره بازتر شده و شما نیاز به آشنایی با یک زبان برنامه نویسی وب مانندPHP یا Python یا Perl یا Ruby را خواهید داشت. این به معنی آن است که یا باید یک مهندس کامپیوتر باشید یا یک مهندس کامپوتر استخدام کنید! اما CMS ها با حضور خود این موانع را برداشته اند، کافیست پس از یک تحقیق CMS ای مناسب کار خود بیابید و سپس آن را دانلود و برروی سرورتان نصب کنید. اگر دانش شما در حوزه‌ای غیر از کامپوتر است شما می‌توانید با یکی از شرکت‌های محلی که برای CMS ها پشتیبانی عرضه می‌کنند مشاوره و از آن‌ها برای نصب و شاید نگهداری کمک بخواهید. در اصل پس از نصب این سیستم‌ها کاری جز نشر اطلاعات نخواهید داشت. اغلب CMS ها را این گونه معرفی می‌کنند که: «کافیست شما اطلاعاتی برای نشر برروی اینترنت داشته باشید و بخواهید این کار را بکنید، باقی کار را CMS انجام می‌دهد»
اگر می‌پندارید که CMS ها فقط برای کاربران تازه‌کار یا برای افرادی است که با کامپوتر آشنایی ندارند ساخته شده است سخت در اشتباه هستید، چرا که CMS ها برای تمام طیف مصرف کنندگان وب هستند، در حقیقت چه کاربر تازه‌کار باشید چه برنامه نویسی حرفه‌ای همواره می‌توانید از CMS ها برای کارهای خود استفاده کنید. CMS ها برای کسانی نوشته شده‌اند که می‌خواهند در وقت خود صرفه جویی کنند، شما در عوض صرف وقت برای ایجاد سیستمی برای مدیریت وب سایتتان وقت خود را برای بهبود روش مدیریت و اطلاعات منتشر شده در وب سایتتان می‌کنید. اگر برنامه نویسی حرفه‌ای قصد راه اندازی سایتی را داشته باشد بجای صرف چندین ماه برای نوشتن یک سیستم برای مدیریت کارهایش می‌تواند از یک CMS برای انجام کارهایش استفاده ‌کند، در بدترین حالت اگر هیچ CMS ای قابلیت‌های مورد نیازش را نداشته باشد (که بعید است) می‌تواند با کمک به برنامه نویسان در گسترش CMSها کمک کند و قابلیت‌های مورد نیاز خود را CMS اضافه کند. این در حقیقت همان قانون بسیار معروف «نرم‌افزارهای آزاد» است که می‌گوید «چرخ را از ابتدا اختراع نکنید، در بهبود کارایی چرخ اختراع شده کمک کنید.»
 
- انواع CMS
CMSها دارای انواع گوناگونی هستند . از نظر طرز تلقی CMS از محتوا و سیاست کلی و محور بروزرسانی ,  سیستم های مدیریت محتوا می توانند در یکی از دسته های زیر طبقه‌بندی شوند:
•   سیستم مدیریت محتوای صفحه محور (Page base CMS) :
این CMSها واحد اطلاعاتی وب‌سایت را صفحه در نظر گرفته اند . به عبارت دیگر سایت را هویتی متشکل از صفحات می دانند و لذا تمام سعی خود را مصروف مدیریت صفحه می کنند و به مدیر سایت امکان ایجاد صفحاتی مجزا , دارای لینک به دیگر صفحات , و قابل ذخیره سازی روی سرور هاست به یکی از فرمت های htm , html , asp , php , jsp , ... را می دهند . نقطه کمال اینگونه CMS ها حداکثر پیاده سازی محیطی با توانایی های Microsoft Front Page یا Macromedia Dreamwaver است . جستجو در این سایت ها بر اساس اطلاعات متنی موجود در صفحات است و عبارت Search شده را در هر صفحه ای که یافت , لینک آن صفحه را خواهد آورد . استفاده از اینگونه CMS ها دارای ویژگی ها و مزایا و معایبی است :
   با اینگونه CMS ها می توان وب‌سایت های مقیاس کوچک (Small Web) -  از 10 صفحه تا 100 صفحه - و وب سایت های مقیاس متوسط (Medium Web) - از 100 صفحه تا 1000 صفحه - را پیاده سازی کرد . لکن راه اندازی سایت های مقیاس بزرگ (Large Web) - از 1000 تا 10000 صفحه - و بالاتر با چنین CMS هایی میسر نیست. زیرا اینگونه CMS ها , اصولا از بانک اطلاعاتی استفاده نمی کنند و ایجاد صفحات بصورت دستی است .
   اینگونه CMSها انعطاف پذیری فوق العاده‌ای در طراحی دلخواه ظاهر گرافیکی صفحات اصلی و صفحات داخلی سایت در اختیار می گذارند به نحوی که کاربر می تواند هر کدام از صفحات داخلی خود را  به نحو دلخواه طراحی کند.البته تغییر کلیات گرافیکی سایت از صفحات اول به صفحات داخلی , در هیچ وب سایت رسمی جایگاهی ندارد و  اگر در سایتی مانند Yahoo با حرکت به صفات داخلی شمای سایت عوض می شود به این خاطر است که مثلا بخش آب و هوای یاهو Weather.Yahoo.com خود در واقع سایتی مجزا با کارکردی مجزا است که بصورت زیرمجموعه ای از مجموعه عظیم یاهو دیده می شود .
   کاربری که قصد دارد سایت خود را با چنین CMS ای مدیریت کند , باید تا حدود زیادی از طراحی وب و HTML سردر بیاورد . به عبارت دیگر کاربری این سیستم  , مانند کاربری Microsoft Front Page یا Macromedia Dreamwaver می باشد با این تفاوت که این نرم افزار تحت وب است .امروزه که نرم افزارهایFront Page Microsoft یا Macromedia Dreamwaver  خود امکان اتصال با وب هاست را دارند و کسی که به کاربری آنها آشنا باشد براحتی می تواند از روی کامپیوتر خود سایت را بصورت Page base مدیریت کند ، نیازی به خرید نرم افزاری تحت وب نیست .
•   سیستم مدیریت محتوای قابلیت محور (Future Base CMS):
این گونه CMSها بر اساس قابلیت های مورد نیاز مشتریان بنیان گذاری شده اند . به عبارت دیگر اکثر وب‌سایتهای اطلاع رسانی متشکل از بخش های مختلفی می شوند که معمولا عبارت است از : مدیریت منو ، مدیریت گالری تصاویر یا آلبوم عکس ، مدیریت اعضاء ، مدیریت لینکستان و ... .بنابراین ، در اینگونه از پرتال ها , مدیر سایت صفحات را مدیریت نمی کند , بلکه با استفاده از قابلیت های مذکور , اطلاعات را وارد در ساختار بانک اطلاعایتی می نماید و سپس خود CMS اطلاعات را در قالب صفحات سازماندهی خواهد کرد .
به این ترتیب مدیر سایت بدون آشنایی با آنچه در پس پرده مسائل فنی اتفاق می افتد اطلاعات را در فرم ها وارد کرده و سیستم با ذخیره سازی این اطلاعات در بانک اطلاعاتی , سایت را سازماندهی می کند .  محاسن و معایب این گونه از پرتال ها عبارتند از :
   با اینگونه CMSها می توان علاوه بر سایت های مقیاس کوچک و مقیاس متوسط , وب سایت های مقیاس بزرگ (Large Web) - از 1000 تا 10000 صفحه - و بالاتر را نیز به راحتی طراحی و پیاده سازی نمود . زیرا اینگونه CMSها , اصولا از بانک اطلاعاتی استفاده می کنند و ایجاد صفحات بصورت اتوماتیک است
   اینگونه CMS ها انعطاف زیادی در طراحی ظاهر گرافیکی ساختار کلی سایت ندارند و لذا همیشه شمای گرافیکی ثابتی بر همه صفحات حاکم است . گرچه طراحی داخلی صفحات می تواند بسیار قوی انجام شود .
   کاربری که قصد دارد سایت خود را با چنین CMS ای مدیریت کند , لازم نیست از مسائل فنی طراحی وب و HTML سر در بیاورد . زیرا این کار به صورت اتوماتیک و پشت صحنه برای وی انجام می شود .
   اصولا کاربری و کار با این نرم افزارهای مدیریت محتوا قابلیت محور آسان تر ، دلپزیر تر و کاربر پسندتر می باشد ، زیرا برای ایجاد یک خبر ، به راحتی وارد بخش مدیریت اخبار شده و خبر مورد نظرتان را ایجاد می کنید و کاربران می دانند که برای ایجاد هر تغییری به چه بخشی مراجعه نمایند .

یک شنبه 3 مهر 1390برچسب:cms-جوملا-طراحی وب سایت-سایت-, :: 12:10 ::  نويسنده : نگین

- تاریخچه سیستم مدیریت محتوا(CMS)
در سال 1995 تعداد کاربران اینترنتی تنها 13 میلیون نفر در سراسر جهان را شامل می شد ، این در حالی است که این رقم در سال 2005 یعنی فقط ده سال بعد به 1 میلیلارد نفر رسید . این رشد انفجاری موجب شد تا کاربران زیادی به لزوم استفاده از اینترنت و وب پی برده و در فاصله این سالها ، تعداد صفحات وب بر روی شبکه جهانی وب به 60 میلیارد صفحه رسید . این نیاز روز افزون شرکتهای طراح وب را بر آن داشت تا با طراحی و پیاده سازی نرم افزارهای جامع همه منظوره که منطبق بر نیاز اغلب مشتریان باشد و به صورت قالبی منعطف بتوان بیشتر وب سایتهای اینترنتی را با آنها راه اندازی کرد . اینگونه نرم افزارها را بعدها نرم افزارهای مدیریت ‌محتوا نامیدند.


2- سیستم مدیریت محتوا چیست؟
«سیستم مدیریت محتوا» یا «سیستم‌های مدیریت محتوا» در حقیقت ترجمه‌هایی هستند برای اصطلاح انگلیسی Content Management Systems یا CMSها. از این پس نیز برای ساده‌تر شدن متن و خوانایی بیشتر بجای اصطلاح طولانی «سیستم‌ مدیریت محتوا» سعی می‌کنم از CMS استفاده کنم. اما این CMS ها چه هستند؟
CMS ها در حقیقت یک نوع از نرم‌افزار‌های کامپیوتر هستند که به کاربرانشان اجازه‌ی مدیریت محتوای دیجیتالی را می‌دهند. یک CMS امکاناتی برای ساماندهی، کنترل و نشر حجم عظیمی از اطلاعات دیجیتالی، شامل مستندات، راهنماها، اخبار، تصاویر و ... را فراهم می‌کند.
CMSها انواع مختلفی دارند که مشهورترین آن‌ها «سیستم‌های مدیریت محتوای وب» هستند که با نام  WebCMS خطاب می‌شوند.این نوع از سیستم‌های مدیریت محتوا به قدری مشهور و محبوب هستند که زمان بحث از CMS ها تا از نوع دیگری از CMSها بحث نشود منظور همان WebCMS ها هستند. به زبان دیگر، وقتی می‌گوییم یک CMS یا «سیستم مدیریت محتوا» یعنی از سیستم‌های مدیریت محتوای وب بحث می‌کنیم مگر آن که نوع خاصی از CMS ها را مشخص کنیم. بنابراین در این مقاله نیز زمانی که بحث از CMS می‌شود در حقیقت منظور WebCMS است.

3- سیستم‌های مدیریت محتوای وب(WebCMS)
همان طور که مطرح شد  WebCMSها معروف‌ترین نوع سیستم‌های مدیریت محتوا هستند، در تعریف ساده‌تر: «سیستم‌های مدیریت محتوای وب (یا CMSها) نرم‌افزارهایی هستند که مسئولیت مرتب‌سازی، نشر و کنترل محوای وب مانند مقالات، اخبار، تصاویر و ... را به عهده دارند.» CMS ها برروی سرورها نصب می‌شوند و شما می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.
برای نمونه اگر شما قصد راه اندازی یک سایت خبری را دارید، کافیست CMS مورد نظر خود را برروی سرور وب یعنی همان‌جایی که قرار است سایتتان باشد نصب کنید، سپس با نام کاربری  و کلمه‌ی‌عبور  مدیریت وارد آن شوید و اخبار خود را ارسال کنید.
لازم نیست شما بدانید که یک CMS پشت پرده چه می‌کند، زیرا شما CMS ها را نمی‌نویسید، در حقیت تعداد بسیار زیادی CMS برروی اینترنت موجود هستند که کافیست یکی از آن‌ها را دانلود کنید و سپس برروی سرور خودتان نصبش کنید. سرور شما می‌تواند یک سرور اختصاصی در سازمانتان باشد یا فضایی مشترک برروی وب باشد.(اغلب به نام Host معروفند)

 


سایتهای برتر



آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 3
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 8
بازدید ماه : 50
بازدید کل : 68580
تعداد مطالب : 17
تعداد نظرات : 10
تعداد آنلاین : 1